Besplatna Call of Duty: Warzone – Battle Royale igra privukla ogroman broj igrača odmah nakon lansiranja

 

Dugo iščekivana free-to-play igra Call of Duty: Warzone, samo 24 sata nakon lansiranja, prikupila je 6 miliona igrača, a 4 dana kasnije brojka se popela na čak 15 miliona.

Kao što smo na to već (nažalost) navikli, igra je izdata sa prilično bagova. Mnogi igrači su se žalili da im se rušila nakon pokretanja na desktop bez ikakve poruke ili obrazloženja.

Mnogi su imali problema sve do danas. Dok se na računarima s Intelovim procesorima uglavnom moglo igrati od početka, AMD-ovi procesori, posebno oni koji nisu iz Ryzen generacije odbijali su poslušnost. Nadograđeni drajveri za brojne grafičke kartice nisu pomagali na mnogim konfiguracijama.

Activision je svaki dan od lansiranja igre izdavao po jedan novi patch i kako se čini, sada je igra napokon zakrpljena, pa su mnogi započeli svoje ratovanje na ogromnoj mapi za čak 150 igrača bez straha da će zaštopati.

Prvi utisci su da igra izgleda spektakularno i puno je više igrača “navukla” nego na primjer Apex Legends. Možda je to i zbog „settinga“ u kojem se koristi „normalno“ oružje, oprema, a ne svemirsko-energetsko.

Hoće li Call of Duty: Warzone da zadrži svoju popularnost i u predstojećem razdoblju tek trebamo da vidimo, jer su se mnoge igre nakon početne erupcije znale vrlo brzo da se stišaju.

(Vidi)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.