Canon je najavio predstavljanje besplatnog portala sa sadržajima pod imenom Canon Connected

 

Canon Connected je osmišljen da bi educirao, inspirisao i zabavio foto entuzijaste i video entuzijaste.

Canonovi ambasadori i zajednica snimatelja, stručnjaka i influensera iz cijele Evrope redovno će na portal postavljati inspirativna i obrazovna videa, omogućujući korisnicima da nauče nove vještine ili usavrše svoje tehnike tokom ovih jedinstvenih vremena.

Mnogim fotografima i snimateljima su stroge mjere ograničavanja kretanja uvedene širom svijeta uticale na mogućnost rada i putovanja. Canon Connected ljudima koji su u sličnoj situaciji nudi priliku da podijele svoje iskustvo, znanje i talente s virtuelnom zajednicom foto entuzijasta.

Canon Connected stvarateljima vizuelnih priča daje pregršt načina da stvore i podijele sadržaj koji potiče na razmišljanje.

Pokrivajući niz relevantnih tema, videa će se sastojati od trikova i tutoriala namijenjenih svima zainteresovanima da nauče nešto novo od pravih majstora ili jednostavno usavrše svoje vještine fotografisanja ili snimanja.

Posjetioci ovog besplatnog portala moći će da pregledaju videa koja su stvorili neki od najcjenjenijih svjetskih fotografa i snimatelja.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.