Udruženje Consumer Technology Association, organizaor CES-a, odlučilo je da otkaže jedan od najvećih svjetskih sajmova CES 2021 koji se početkom godine održavao u Las Vegasu i pokazivao u kojem se smjeru razvija industrija

 

Organizatori su odlučili da CES 2021 pretvore u pravi digitalni sajam, a kako napominju i medijima će dati najkvalitetnije što medijski digitalni svijet pruža.

Međutim, organizatori obećavaju da se sve nastavlja 2022 godine ponovno na CEs-u u Las Vegasu jer to je zaista sajam koji ne smijete propustiti.

Za januar 2021. organizatori ističu da ne mogu garantovati bezbjednost posjetilaca, medija, izlagača i svih zaljubljenika u tehnologiju u vrijeme pandemije COVID-19.

„Tehnologija nam pomaže da radimo, učimo i povežemo se tokom pandemije – a ta inovacija će nam takođe pomoći da ponovo zamislimo CES 2021 i na značajni način okupimo tehnološku zajednicu“, rekao je Gary Shapiro, predsjednik i izvršni direktor CTA-e. „Prelaskom na potpuno digitalnu platformu za 2021. godinu, možemo pružiti jedinstveno iskustvo koje pomaže našim izlagačima da se povežu sa postojećom i novom publikom.“

Potpuno digitalni CES 2021 omogućiće cijeloj tehnološkoj zajednici da sigurno dijeli ideje i uvodi proizvode koji će oblikovati našu budućnost, ističu organizatori i dodaju da mediji neće biti zakinuti.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.