Ljeto je u punom jeku, vrijeme je doduše promjenljivo, ali su temperature visoke i dani vreli. Sony se zato potrudio da poklonicima svojih proizvoda ponudi idealan gedžet kao rješenje za ljetnu vrućinu. U pitanju je džepna klima koju je Sony najavio još prošle godine. Sada je konačno ugledala svjetlo dana.

Reon Pocket je mali prenosni klima uređaj težak samo 80 grama, koji svog korisnika hladi u pokretu. Uređaj se postavlja u džep posebne majice koji se nalazi na leđima, u predjelu vrata, preko koje se može nositi druga odjeća.

Sony pravi mobilni klima uređaj da nam ne bude više vruće
Reon Pocket

Rad malog klima uređaja se može regulisati pomoću Android ili iOS mobilne aplikacije, zahvaljujući bluetooth vezi sa vašim pametnim telefonom.

Oni koji su imali prilike da ga probaju, kažu da je zaista veoma prijatan za nošenje i da zaista smanjuje temperaturu tijela.

Osim što hladi, Reon Pocket džepna klima može i da grije, u zavisnosti od doba godine kada se koristiti. Sony navodi da lokalno smanjuje temperaturu za 13 stepeni, prenosi „Telegraf.rs„.

Cijena ove lične prenosne klime je 122 dolara, dok posebna majica košta još 17 dolara.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.