Call of Duty: Mobile je postigao ogroman uspjeh za FPS franšizu, s besplatnom igrom koja je prikupila više od 500 miliona preuzimanja od svog izlaska 2019. godine. Nakon nekog vremena čekanja, napokon je najavljen nasljednik ove popularne igre. Prema izvještaju portala CharlieIntel, Call of Duty: Warzone Mobile bit će dostupan za Android i iOS od 21. marta.

Ovaj mobilni naslov izgrađen je koristeći IW Engine glavnog izdanja i prvenstveno je usmjeren na iskustvo Battle Royale borbe, nudeći verzije konzola Verdansk i Rebirth Island koje će biti dostupne.

Impresivno je da će Warzone Mobile mapa Verdansk podržavati 120 igrača, dok će Rebirth Island podržavati do 48 igrača. Također, igra će sadržavati nekoliko mapa za više igrača, uključujući Shipment, Shoot House i Scrapyard. Sve ove mape omogućit će prenos igrača, oružja i Battle Pass sustava iz Modern Warfare 3 i pravog Warzone iskustva.

Važno je napomenuti da će Warzone Mobile podržavati kontrolere, što je karakteristika koja nedostaje trenutnoj verziji COD Mobile. Nakon dugog čekanja, Call of Duty Warzone Mobile konačno je pred nama. S nestrpljenjem očekujemo kako će se igra prilagoditi mobilnoj platformi i nadamo se uspješnom iskustvu za igrače.