Commandos 2 HD Remaster, simpatična strategija u realnom vremenu iz Commandos serijala, a radi se o jednoj od užasno zaraznih i neodoljivih igara koja će vas prikovati za stolicu

 

Autori igre Commandos 2 HD Remaster iz Pyro Studios-a ponovo su napravili odličan posao. Radi se o svojevrsnoj preradi igre Commandos 2 – Men of Courage.

Commandos 2 je ovog puta napravljena u visokoj definiciji s prerađenim kontrolama, interfejsom i novim načinom igranja.

Radnja igre smješta vas u Drugi svjetski rat, a kontrolišete grupu elitnih komandosa. Oni moraju da zagaze duboko iza prve neprijateljske linije da bi izvršili seriju ključnih zadataka i zadali neprijatelju konačni udarac.

Pročitajte još: U prethodnih par mjeseci Dota 2 i Underlords ostali bez velikog broja igrača

Grafički je igra napravljena odlično, mnoge lokacije iz igre su autentične radnja je dinamična, a moraćete brzo razmišljati i reagovati.

U igri vas očekuje 10 misija na 9 različitih lokacija, a igraćete i danju i noću.

Commandos 2 HD Remaster bi se u prodaji trebala da pojavi 24. januara, a pojaviće se na svim značajnijim gejmerskim platformama – Windows, Mac i Linux PC računarima, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch.

Na iOS (iPad, iPhone) i Android pametnim telefonima i tabletima već dostupna od ranije.

(Racunalo)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.