Jedan od naučnofantastičnih filmova koji je obeležio kraj prošlog vijeka je definitivno Starship Troopers. Iako se na početku nije preterano dopao kritičarima i publici, ovaj film se ne može zanemariti zbog svog traga i uticaja na filmsku industriju.

Sada je objavljeno da dobijamo novu igru baziranu na ovom filmu, i radi se o strategiji u realnom vremenu (RTS), Starship Troopers – Terran Command.

Iza igre stoji Slitherine Games i The Aristocrats, koji su ranije donijeli igre poput Order of Battle. Sa novim naslovom imaju cilj da kreiraju dinamično iskustvo i klasične tower defense elemente i potrebu za taktiziranjem.

Pročitajte još: Planet Zoo Spreadsheet Safari – recenzija igre

Ovo nije prva Starship Troopers igra, pošto je 2005. objavljena pucačina iz prvog lica, koja nije nešto preterano obradovala fanove, a nadamo se da to neće biti slučaj sa ovom novom igrom.

Starship Troopers – Terran Command možemo očekivati negde tokom naredne godine, kada će nam biti otkriveno i više detalja. Do tada, pogledajte trejler najave:

(Play.co.rs)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.