Kod fanova je očekivano porasla zabrinutost da će još neka video-igra biti odložena, s obzirom da se to desilo već nekoliko puta od početka godine. Ta zabrinutost zahvatila je i one koji iščekuju Half-Life: Alyx

 

Međutim, kada je Half-Life: Alyx u pitanju, nema potrebe za brigom. Studio Valve je nedavno rekao da su šanse za pomjeranje datuma izlaska gotovo nepostojeće, pošto je rad na igri završen.

Jedino na čemu se trenutno radi jeste ispravljanje bagova, što je i planirana faza za ovaj period razvoja. Dodatna potvrda o funkcionalnosti igre je došla sa izjavom da su developeri i testeri Alyx prešli u potpunosti i to nekoliko puta.

Otkriveni su na Reddit društvenoj mreži još neki zanimljivi detalji vezani za samu igru i njen razvoj koje vrijedi pročitati. Jedan od najzanimljivijih je taj da na Half-Life: Alyx radi preko 80 ljudi, što je najveći tim u istoriji kompanije Valve koji je bio posvećen jednom naslovu.

Planirani datum izlaska za Alyx je mart ove godine, a kao dio promocije čitava Half-Life kolekcija je potpuno besplatna za igranje na platformi Steam.

(Play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.