Kako bi nastavili da preuzimate besplatne igre koje Epic Games poklanja svake sedmice, moraćete odraditi dvofaktorsku autentifikaciju

 

Epic Games Store je kao platforma postala izuzetno popularna u prethodnom periodu pre svega zbog besplatnih igara koje dijele svake sedmice. Čak je više puta dodeljena neka AAA igra.

Ovaj skromni čin, Epic Games će iskoristiti kao bi korisnike dodatno motivisao da ojačaju bezbjednost svojih naloga kroz dvofaktorsku autentifikaciju. Na ovaj način od ovog četvrtka pa sve do 21. maja, svako će morati da potvrdi svoj nalog i akciju tokom preuzimanja nekog besplatnog naslova.

To znači da ćete morati da unesete specifični kod koji će vam biti dostavljen na mejl ili mobilni telefon kada budete želeli da uzmete besplatni naslov. Ovo malo komplikuje proces preuzimanja, jer je potrebno malo više vremena, ali Epic kaže da je to najbolji način zaštite privatnosti i naloga za igrače.

Ako imate omogućen ovaj vid autentifikacije, sljedeći put će se samo od vas tražiti da unesete kod, ali ako nemate prvo ćete morati da je omogućite na svom Epic nalogu. Uputstvo za uključivanje možete pronaći na ovom linku.

Do sutra imate vremena da preuzmete For the King, a onda u ponudu dolaze Amnesia i Crashlands, kada ćete morati da odradite dvofaktorsku autentifikaciju kako bi ih preuzeli.

(Play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.