U nedavnoj najavi, izvršni direktor Googlea Sundar Pichai otkrio je da je Google One postigao značajnu prekretnicu premašivši 100 miliona pretplatnika. Pichai je naglasio posvećenost kompanije da iskoristi ovaj uspjeh, navodeći lansiranje AI Premium plana, koji sadrži vrhunske mogućnosti koje pokreće Google-ov najnoviji Gemini AI model.

AI Premium plan uvodi napredne funkcije kao što je Gemini Advanced, koji će u bliskoj budućnosti proširiti svoju funkcionalnost na platforme kao što su Gmail i Dokumenti. Po cijeni od 19,99 USD mjesečno, AI Premium plan pridružuje se postojećoj liniji Basic, Standard i Premium planova, dostupnih po cijeni od 1,99 USD mjesečno, 2,99 USD mjesečno i 9,99 USD mjesečno.

Važno je napomenuti da se cijene, pogodnosti i dostupnost Google One planova mogu razlikovati u zavisnosti od regije. Za sveobuhvatnije informacije o Google One planovima, kao i za udubljenje u detalje revolucionarnog Gemini AI modela, zainteresirani pojedinci mogu kliknuti ovdje za dodatne uvide.

(IT mixer)