Honor je ranije u ovom mjesecu predstavio Play 4 i Play 4 Pro, ali čini se da kompanija uskoro dodaje novog člana u Play 4 seriju, pod nazivom Play 4e.

Pročitajte još:

Na kineskoj društvenoj mreži Weibo pojavio se službeni poster Honor Play 4e koji otkriva dizajn i nekoliko specifikacija smartfona.

Honor Play 4e ima ekran od 6,39 „sa punch-hole rupicom za selfi kameru u gornjem lijevom uglu. Na zadnjem dijelu telefona nalazi se trostruka postavka kamera koja uključuje 13MP glavnu kameru, ali rezolucija i svrha ostala dva objektiva trenutno nisu poznati.

Ispod haube Play 4e ima Kirin 710A SoC sa 4GB RAM-a i 128GB prostora za skladištenje  podataka. Ova posebna memorijska verzija koštaće manje od 1.000 CNY (140 USD / 125 €) i nejasno je hoće li postojati druge memorijske opcije.

 

Honor Play 4e
Honor Play 4e

Play 4e isporučivaće se sa baterijom od 4000 mAh, ali nije poznato da li ima brzo punjenje. Nadamo se da će se više detalja o Play 4e pojaviti u narednim danima koji bi trebali otkriti mnogo jasniju sliku ovog pametnog telefona.

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.