Pogledajte fotografije i specifikacije za novi dolazeći Honor X10 prije službene objave koja dolazi 20. maja

 

Honor X10 stiže 20. maja i nekoliko dana uoči lansiranja, njegove fotografije pojavile su se, pokazujući pametni telefon u tri boje – plavoj, narančastoj i crnoj.

Čini se da smartfon ima stakleno kućište. Možete vidjeti i trostruko postavljanje kamere postavljeno u gornjem lijevom uglu unutar pravougaone ploče zajedno s LED blicem. Pored tog blica nalazi se odjeljak sa tekstom na kome piše „Super Night Vision“.

Ispod kamere možete vidjeti AI logotip, a dole je još teksta koji potvrđuje da će Honor X10 doći s RYYB filter glavnom kamerom. Od prethodnih informacija, znamo da će pametni telefon koristiti 40MP glavnu kameru kojoj će se pridružiti 8MP ultraširoka (120-stepeni FOV) i 2MP makro jedinice.

Fotografije X10 telefona
Fotografije X10 telefona

Ove fotografije nam ne pokazuju prednju stranu Honor X10. Međutim službene fotografije otkrile su da će pametni telefon imati puni displej i dolazi sa iskačućom (pop-up) selfie kamerom, za koju se priča da ima 16MP rezoluciju.

Iako fotografije prednje strane nisu objavljene, na osnovu poznatih specifikacija Honor X10 bi trebao ovako da izgleda - puni displej i iskačuća kamera
Iako fotografije prednje strane nisu objavljene, na osnovu službenih fotografija Honor X10 bi trebao ovako da izgleda – puni displej i iskačuća kamera

Ostale priče o Honor X10 uključuju LCD zaslon od 6,63 „, 6 GB RAM-a, 64/128 GB prostora za skladištenje podataka. Tu je i bočni čitač otiska prsta i bateriju od 4.300 mAh s brzim punjenjem od 22.5W.

Potvrđeno je da Honor X10 ima Kirin 820 SoC na čelu i 5G podršku.

Očekuje se da će kompanija 20. maja predstaviti i Pro varijantu. Honor X10 Pro bi trebao imati 90Hz ekran, 8MP SuperZoom kameru sa 5x optičkim zumom i bežičnim punjenjem od 20W uz zadržavanje ostalih specifikacija redovnog X10.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.