Izgleda da se još jedna velika Playstation ekskluziva zaputila na PC platformu

 

O tome da će Horizon Zero Dawn izaći na PC računare je već bilo vijesti prošle godine, što još uvek nije potvrđeno, a sada je portal Kotaku putem anonimnih izvora bliskih kompaniji Sony dobio informaciju da ova odlična igra koja se 2017. godine pojavila za PS4 izlazi i za PC.

Pročitajte još:

Datum izlaska još nije poznat, ali obzirom na kredibilitet i tačnost glasina koje dolaze sa ovog portala, u Soniju se spremaju velike promene. Ovo će biti prva igra u istoriji koja je razvijana kao first-party naslov za Playstation konzole a da izlazi i na drugoj platformi.

 

Pored Horizon Zero Dawn tu je još jedna PS ekskluzivna igra koju očekujemo na PC računarima

 

Druga ekskluziva ovog tipa, samo dosta “svježija” je Death Stranding, koja je već zvanično potvrđena za PC i ima datum izlaska na ovoj platformi, ali se ona razlikuje po tome što je na njoj radio studio Kojima Productions.

Horizon Zero Dawn je praktično već igriv na PC-u putem Playstation Now striming servisa od decembra, ali će, ako se ostvare ove glasine, doći sa brojnim pogodnostima i poboljšanjima koje PC verzija nosi u ovakvim situacijama.

Da li Sony planira da ozbiljno promijeni politiku po pitanju ekskluziva ili je ovo, zajedno sa Death Stranding, jedinstven slučaj, ostaje da vidimo u narednom periodu.

(Play.co.rs)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.