Samsungova prerađena Galaxy A serija telefona je ostvarila veliki uspeh tokom 2019. godine, a južnokorejski gigant želi da se ovo desi i tokom 2020. za uređaje kao što su Galaxy A51 ili A71. Pored toga, Samsung će predstaviti i pristupačnije modele u vidu Galaxy A31 i A41.

Pročitajte još:

Do sada nismo puno toga čuli o dva uređaja, ali sada nove informacije o kojima se govori nude uvid u neke detalje o pomenutim telefonima.

Galaxy A31 će, navodno, imati 48MP glavnu kameru, zajedno sa 5MP makro senzorom. Ovo će biti značajan pomak u odnosu na 16MP + 5MP kombinaciju sa A30 modela. Kada je u pitanju baterija, može se očekivati kapacitet od 5000mAh.

Galaxy A41 će takođe nuditi 48MP senzor, ali nema detalja o ostalim kamerama na poleđini. Prednja kamera bi trebalo da ima 25MP senzor.

Zahvaljujući prethodnim glasinama, znamo da će Galaxy A31 i A41 biti isporučeni sa 64GB skladišnog prostora. Još uvek nema informacija o tome kada bi se telefoni mogli pojaviti.

(Benchmark via SamMobile)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.