Nakon lansiranja serije Watch GT 3 Pro, Huawei je lansirao još jednu seriju pametnih nosivih uređaja – Huawei Watch Fit 2 kao najnoviji dodatak njihovoj kultnoj seriji Watch Fit

 

Huawei Watch Fit 2 preuzima savršenu kombinaciju besprijekornog dizajna i izuzetne funkcionalnosti iz prethodne serije i podiže korisničko iskustvo na potpuno novi nivo sa novim funkcijama.

Posebno dizajniran za modno osvješćene ljubitelje tehnološki naprednih pametnih uređaja mlađe generacije, Huawei Watch Fit 2 dolazi kao savršeni pametni sat za početnike sa poboljšanim iskustvom praćenja zdravlja.

Sa svojim zaobljenim, pravougaonim ekranom od 1,74 inča, nasljeđuje vizuelni DNK originalnog modela Watch Fit, poboljšan novim šahovskim dizajnom ugrađenog pokretača za još interaktivnije, intuitivnije korisničko iskustvo.

Za razliku od prethodnih iteracija, Huawei Watch Fit 2 dolazi sa zvučnikom, što korisnicima olakšava upućivanje Bluetooth poziva bez potrebe da podignu pametni telefon.

Fitnes animacije i zvučni vodiči za obuku su poboljšani za bolje i impresivnije audio iskustvo, dok niz zdravstvenih opcija vjerno prati sve korisničke parametre – od pulsa, preko kiseonika u krvi do spavanja.

 

Elegantan, lak i bezvremenski dizajn

 

Watch Fit 2 je inspirisan mlađim pripadnicima moderne generacije kao upravo demografskom kategorijom koja je prije svega prihvatila pojam individualnosti. Otuda širok spektar izbora palete boja uređaja i modno osvješćenih lica satova koji korisnicima omogućavaju visok stepen personalizacije prema sopstvenom stilu.

Watch Fit 2

Uređaj takođe podržava „one-hop“ interfejs sata, omogućavajući korisnicima da prenesu slike sa svog pametnog telefona na pametni sat jednostavnim dodirom. Svaki od modela Huawei Watch Fit 2 dolazi sa jedinstvenim izborom boja.

Model Active Edition nastavlja dizajn prethodne generacije i dolazi u Sakura Pink i Midnight black nijansama, dok novi model Classic Edition dolazi u Moon White boji.

Watch Fit 2 je suptilan i elegantan, njegove dimenzije su optimizovane, a sam sat je lagan kao pero i udoban na svakom zglobu.

Ekran od 1,74 inča je 18,6% veći od prethodnih modela i sa specifikacijama koje nam donose 336 PPI i rezolucijom od 336 x 480 piksela obećavaju bogate i žive boje, tako da je lako uočiti svaki detalj na prvi pogled. Ekran takođe dolazi sa Huawei-jevim novim dizajnom šaha, koji omogućava korisnicima da intuitivno zumiraju – umanjuju bez napora.

 

Poboljšava svakodnevni život

 

Huawei Watch Fit 2 dolazi sa zvučnikom, pored već postojećeg mikrofona iz prethodne serije. Pozivi se lako prenose sa pametnog telefona na sat preko Bluetooth tehnologije i pametnih funkcija koje omogućavaju korisnicima da razgovaraju dok su u pokretu, bez obzira gdje se nalaze.

Svi ti kontakti koje često koristite mogu se prenijeti u roku od sat vremena preko Huawei Health aplikacije. Takođe, ako ne možete da odgovorite na poziv, u okviru Watch Fit 2 postoje opcije za slanje unaprijed programirane poruke samo jednim dodirom.

Dual-band i petozonski GNSS sistem su odlična dodatna oprema za trkače, jer povećavaju tačnost putanje. Funkcija Sports Field preciznije prati kilometražu i tempo, dok nova funkcija Route Import and Export omogućava korisnicima da uvezu svoju rutu trčanja u pametni sat preko Huawei Health aplikacije.

Korisnici takođe mogu podijeliti svoje rute sa prijateljima i pozvati ih da im se pridruže, što pomaže da trčanje bude zabavno i konkurentno.

 

Huawei Health

 

Pored pametnog uparivanja, Huawei Watch Fit 2 nudi nove funkcije, uključujući aplikaciju Huawei Health, koja olakšava upravljanje vježbanjem i praćenje zdravstvenih parametara na daleko lakši način.

Aplikacija Huawei Health ima niz drugih načina za promovisanje zdravog načina života. Korisnici mogu da koriste funkciju upravljanja zdravim životom da kreiraju jedinstveni velnes plan, uključujući dnevno predviđanje koraka, unos vode, vježbanje i sve druge dnevne stavke za svoje dobro.

Aplikacija vas svaki dan diskretno podsjeća i podstiče na zdrave navike, nudeći pozitivne povratne informacije koje, na kraju, čine da se korisnici osjećaju dobro u održavanju zdravog načina života.

Ovaj pametni sat takođe prati niz zdravstvenih podataka putem TruSeen™ 5.0 tehnologije za praćenje otkucaja srca koja precizno mjeri BPM korisnika i zasićenost kiseonikom u krvi i mogućnost praćenja obrazaca spavanja.

Watch Fit 2 može analizirati faze spavanja i identifikovati brojne različite probleme sa spavanjem i ponuditi rješenja.

Watch Fit 2 takođe pomaže u upravljanju stresom, podsećajući korisnike da uspore i dišu kada počnu da se osjećaju preopterećeno.

Napredno upravljanje zdravljem pomaže korisnicima da budu u toku, kako fizički tako i mentalno, dok intuitivni interfejs sa funkcijama sličnim pametnom telefonu i ukupna povezanost čine ga pametnim ličnim asistentom na ručnom zglobu.

 

Nove vrste vježbi izvlače maksimum iz vašeg tijela

 

Sa svojim elegantnim dizajnom, velikim ekranom i prilagodljivošću, Huawei Watch Fit 2 je estetski privlačan, ali ima mnogo više da ponudi. Poboljšano iskustvo vežbanja čini ga idealnim za sve koji su zainteresovani za fitnes, bilo da su obučeni maratonci ili samo probavljaju svojih prvih 5 kilometara.

Vježbanje je veoma lično iskustvo. Bilo da se radi o trčanju u 6 ujutro, krugu u bazenu ili vožnji biciklom na posao, svako ima svoje omiljene načine za vježbanje, a korisnici žele pametni sat koji im omogućava da prilagode svoj režim fitnesa tako da odgovaraju sopstvenim potrebama i ciljevima.

Watch Fit 2 je prepun inteligentnih funkcija posebno dizajniranih da pomognu korisnicima da vježbaju bilo kada i bilo gde. Ovo uključuje 97 načina vježbanja, od trčanja i vožnje bicikla do treninga sa tegovima, plesa, igara sa loptom, zimskih sportova i još mnogo toga.

Tu je i ugrađeni animirani fitnes trener za 7 odabranih modula, koji nudeći jednostavne audio instrukcije i demonstracije, uključujući zagrijavanje i hlađenje, olakšava korisnicima da uklope svoje vježbe u tempo svog života dok prate napredak.

Trkači će posebno voljeti Watch Fit 2 jer poseduje Huawei indeks sposobnosti trčanja (RAI), koji analizira visinu, starost, težinu, kondiciju i prethodno iskustvo trčanja kako bi napravio plan treninga na profesionalnom nivou.

Podaci se automatski analiziraju i predlozi treninga se prilagođavaju na osnovu napretka korisnika, tako da se stalno unapređuju prema postavljenim ciljevima.

 

Cijene i dostupnost

 

Huawei Watch Fit 2 dostupan je na lokalnom tržištu od ovlašćenih prodajnih partnera Huawei brenda.

Preporučena maloprodajna cijena za model u Moon White je oko 172 evra, dok je za Sakura pink i Midnight black oko 146 evra.

(Huawei)

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.