Ubisoft je objavio na svom Youtube kanalu zvaničan trejler za novu video-igru iz serijala Assasin’s Creed: Valhalla. Ako je suditi po svjetskoj premijeri, imamo čemu da se nadamo.

Dobrodošli u zemlju vikinga.

Kako smo ranije najavili, novi dio nosiće naziv Assasin’s Creed: Valhalla i šalje nas u doba Vikinga za vrijeme Anglo-saksonske Engleske.

U ulozi ste vikinškog pljačkaša po imenu Eivor koji je odrastao na nordijskim legendama. Sa jedne strane imaćemo predjele netaknute prirode na Sjeveru, kojima se već tada suprostavlja arhitektura mračnog doba Engleske.

Gameplay nudi izgradnju i brigu o izvornom naselju, pljačkanje drugih naseobina i pograničnih engleskih sela kao i povećavanje reputacije i uticaja. Glavni neprijatelj biće nam Saksonski lider Kralj Alfred od Wessex-a.
Moći ćemo da biramo da li će Eivor biti muškog ili ženskog pola, a imaćemo i cijeli customization menu na raspolaganju.

Pored standardne edicije igrači će moći da kupe i Gold, Ultimate i Collector’s izdanje, svako sa svojim prednostima.

Video-igra bi trebalo da izađe kasnije ove godine za Xbox One, Playstation 4, PC i Google Stadia konzole.

U ovom video-snimku koji traje 4 minuta, vidimo detalje onoga što nas očekuje. Pogledajte video trejler za novi Assasin’s Creed: Valhalla:

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.