Stolicu za gejmere predstavio je Lamborghini na svjetskom takmičenju u trkačkim simulacijama pod nazivom „The Real Race“

 

U saradnji Lamborghini-ja i Secretlab-a nastala je sjajna nova stolica za gejmere, koja je postala dio Automobili Lamborghini Collection kolekcije.

Stolica je dostupna sa standardnim sedištem, kao i u Pinnacle Edition varijanti. Predstavljanje je upriličeno tokom svjetskog takmičenja u trkačkim simulacijama pod nazivom „The Real Race“.

Stolica za gejmere, koja izgleda sjajno sadrži karbon i Alcantaru, materijale koji se koriste u proizvodnji Lamborghini-jevih automobila.

Stolica se ističe i zahvaljujući ukrasima i istaknutom Lamborghini-jevom logotipu na naslonjaču.

Secretlab je osnovan 2014. godine i postao je lider u proizvodnji stolica namijenjenih gejmerima.

Njihove stolice koristi više od milion ljudi širom svijeta i posebno su popularne među elitnim gejmerima.

„Količina detalja koji čine svaki Lamborghini-jev automobil je nevjerovatna, a to je nešto šta i mi gajimo u Secretlab-u. Kombinovanje naše vodeće tehnologije i ergonomije s Lamborghini-jevim trkačkim DNK u svrhu proizvodnje dva modela stolice za najodanije fanove brenda je bio san“, rekao je suosnivač Secretlaba Ian Ang.

Cijene stolica još uvek nisu objavljene, a na tržište stižu naredne godine.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.