Samoprozvani stručnjak za lov na vanzemaljce tvrdi da je otkrio vanzemaljskog robota visokog 16 metara koji se skriva u Nevadi, i to baš u kontroverznoj Oblasti 51

 

Skot Vering primjetio je „Vanzemaljskog robota“ dok je gledao satelitske snimke baze vazduhoplovnih snaga Sjedinjenih Država u oblasti 51 u Nevadi preko „Gugl erta“. Primjetio je zanimljiv oblik smješten između zgrada u objektu.

Humanoidne karakteristike crne figure navele su samozvanog lovca na vanzemaljce da vjeruje da je pronašao dokaz o robotu koga su napravili vanzemaljci. Neobičan obrazac se može vidjeti unošenjem tačnih koordinata (37°13’26.26″N 115°49’2.37”W) na platformu „Gugl ert“.

„Pronašao sam tamnu figuru od 16 metara u Oblasti 51 i čini se da je još jedna desno od nje, ali kraća“, napisao je Vering na svom blogu „NLO sajtnings dejli“. „Kada sam pregledao fotografije te lokacije, primjetio sam da se figura zaista pomjera, a zatim mijenja poze na svakoj fotografiji. Zapravo se kreće“, dodao je.

Iako su njegove teorije fascinantnije, jednostavnije objašnjenje je da je „robot“ prosto zgrada ili obična sjenka.

 

Vering je imao i mnoštvo drugih „otkrića“ koristeći „Gugl ert“ i niz drugih izvora, uključujući Nasine slike snimljene na Marsu. Uprkos njegovim fascinantnim narativima, stručnjaci kažu da se ova „viđenja“ vanzemaljaca obično mogu objasniti varkom uma poznatim kao pareidolija. To je tendencija ljudi da vide prepoznatljive oblike ili obrasce tamo gdje ne postoje.

Iako je Veringovo objašnjenje za „robota“ malo vjerovatno, slike koje je prikazao iz Oblasti 51 dokazuju zašto je taj vojni kompleks izvor mnogih teorija zavjera. Fotografije prikazuju niz zanimljivih oblika napravljenih od građevina, mašina i bezbol teren u misterioznom vojnom objektu.

(Sputnik news)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.