Trejler za film Morbius u kojoj glumi Jared Leto (Džared Leto) kao vampirskog Marvelovog lika, stigao je. Trailer na prvi pogled, izgleda kao ukrštanje između priče o nastanku nekog superherojoja i filma Podzemlje (Underground), ali glavna vijest je da ima Marvel Cinematic Universe vezu.

Na kraju trailera pojavljuje se Michael Keaton, pretpostavljajući da je unovčio svoju ulogu kao Adrian Toomes, AKA Vulture, iz filma Spider-Man: Homecoming.

Pročitajte još:

Ovo je značajan preokret. Morbius dolazi iz Sonija kao što je to bio slučaj sa filmom Venom sa Tom Hardijem u glavnoj ulozi, pa smo pretpostavili da živi u svom malom svemiru, daleko od Osvetnika i prijatelja. Ovaj trailer, međutim, sugeriše da je ovaj spin-off povezan na širu MCU priču na neki način.

Međutim, Morbius nije najavljen kao dio faze četiri MCU-a, tako da možete očekivati ​​da sve što se dogodi u ovom filmu živi nezavisno od svega šta Disney radi. Na kraju krajeva, dok je Marvel Studios koproducirao Spider-Man: Homecoming i Far From Home, on nije radio na Venomu i ne radi na Morbiusu.

Ovo sugeriše da Sony ima neku agenciju u vezi s tim kako se likovi koriste, bez obzira da li su nastali iz službenog MCU filma ili ne. Ako je to slučaj, znači da nije nezamislivo da bi Tom Holandov Piter Parker mogao iskočiti u jednom od ovih spin-offa.

U Morbius-u glume i Matt Smith i Jared Harris, a u kinima izlazi 31. jula 2020. godine.

U nastavku pogledajte trejler za film Morbius:

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.