FIFA je jedan od najpopularnijih serijala kada su sportske video-igre u pitanju, najviše zbog toga što ima licence i za najprestižnija takmičenja, ali i za timove. U iščekivanju novog nastavka, izgleda da je na Tviteru procurio gameplay za FIFA 21.

 

Nakon objavljivanja prvog trejlera za FIFA 21, mnogi fanovi ovog serijala jedva čekaju da vide kako će izgledati igranje na konzolama nove generacije. U procurelim detaljima, sada možemo da vidimo kako izgleda meni i neke funkcije, ali i sam gameplay.

Za ovo je zaslužan Tviter korisnik @FIFA21Betaa.

Izgleda da je jedna od izmjena u tome što sada igrači odlučuju da li će nastaviti sa igrom ili izvesti prekid posle prekršaja.

Video snimci sadrže vodeni žig „FIFA EA Play“, tako da je ovo vjerovatno preuzeto iz nedavnog otkrivanja za EA insajdere. Međutim, i dalje je nejasno koja konzola je u pitanju, a ne znamo ni da li će biti nekih većih razlika u video-igri za PlayStation 5 i Xbox Series X konzole.

O tome kada izlazi FIFA 21 i koja će biti cijena igre možete da pogledate ovdje.

(Game Rant)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.