Kineska telekomunikaciona kompanija Oppo predstaviće dva svoja nova modela 26. decembra: „Reno3“ i „Reno3 Pro“. Oba modela će imati 5G konekciju

 

Novi pametni mobilni telefoni Reno3 i Reno3 Pro kineske marke „Oppo“, biće predstavljeni u poslednjim danima godine i mogli bi da naprave jaku konkurenciju tehnološkim divovima Huawei i Xiaomi .

„Reno3 Pro“ će imati staklenu unutrašnjost i biće debljine svega 7,7 milimetara, što ga, prema riječima Brajana Šina, potpredsednika kompanije „Oppo“, vjerovatno čini jednim od najtanjih 5G telefona u svojoj kategoriji. „Reno3“ je nešto deblji, 7,96 milimetara.

Pročitajte još: Pogledajte kako izgleda 60X Hybrid Zoom na Vivo X30 Pro | Foto

Iz kompanije navode da će „Reno3“ imati „Mediatek dimensity“ 1000 procesor, prenosi Sputnik.

Prema informacijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, „Reno3“ će imati amoled ekran, 4 zadnje kamere do 64 MP i identifikator otiska prsta ugrađen u displej.

Još uvijek nema informacija o lansiranju modela „Reno3“ izvan Kine, ali očekuje se da ovom modelu neće trebati dugo da stigne u Evropu, jer kompanija ima komercijalna predstavništva u raznim evropskim zemljama.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.