Prenosni monitori zadnjih godina dobivaju na popularnosti, najprije su predstavljeni poslovni modeli, a uskoro će na tržištu biti dostupni i gejmerski, jedan od narednih bit će i MSI-jev Optix MAG161 monitor

 

Zadnjih godina prenosni monitori dobivaju sve veću popularnost. I dok se većina proizvođača bazira na poslovne modele, MSI je odlučio jedan takav monitor napraviti za gejmere – Optix MAG161.

Trenutno nema previše poznatih podataka o navedenom monitoru. Od tehničkih podataka zna se samo kako je debljine pet milimetara, i da se temelji na 240-hercnom IPS panelu te kako će imati HDMI i USB-C portove.

Pročitajte još: Philips predstavio tri monitora za ljubitelje igranja na konzolama

Ostale specifikacije još spadaju pod poslovnu tajnu, ali ne i zadugo.

Navedeni monitor MSI će predstaviti na CES 2020 sajmu koji će se iduće godine održati od 7. do 10 januara.

Da je tako potvrđuje i nagrada koju je MSI osvojio na ime monitora Optix MAG161, a radi se o CES 2020 Innovation Award nagradi.

Ako je suditi prema priloženoj fotografiji Optix MAG161 imaće manje bočne i gornje rubove dok će donji dio (gdje će najvjerojatnije biti smješten veći dio elektronike) biti podeblji.

Vidljivo je kako će uz monitor dolaziti i posebna futrola koja će štiti ekran od oštećenja.

Za informacije o veličini ekrana, njegovoj rezoluciji, vremenu plasiranja na tržište te cijeni moraćemo se strpiti do CES 2020 sajma.

(Bug)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.