SteelSeries važi za jednog od najpopularnijih proizvođača periferija kod CS:GO igrača pa i ne čudi što povremeno izdaju posebne serije periferija koje su praktično isključivo namijenjene igračima Counter-Strike.

Ovoga puta u pitanju je popularni Neon Rider skin koji u igri možete kupiti za AK-47 i MAC-10 a sada možete izabrati i između dvije podloge i jednog miša sa istim motivima.

 

Sensei Ten Neon Rider Edition

 

Ovaj miš namijenjen prvenstveno CS:GO fanovima trenutno je perjanica SteelSeries ponude Sensei Ten i ovako ofarban izgleda izuzetno atraktivno.

Sensei Ten Neon Rider Edition koristi dobro poznati SteelSeries senzor, TrueMove Pro. Stvoren od SteelSeries i PixArt, ovaj je senzor najbolje ocijenjeni SteelSeries senzor s istinskim 1 na 1 trackingom, brzinom od 18.000 CPI i 450 IPS. TrueMove Pro nudi i napredni tilt tracking kako bi se stabilizovao miš tokom izuzetno brzih pokreta.

Sensei Ten Neon Rider Edition pojaviće se u ograničenim količinama, a svaki miš ima svoj jedinstveni ID broj. Sada se može naručiti putem Amazona po cijeni od 79,99 dolara, a u prodaju kreće 12. maja putem Amazona i web stranice SteelSeries.

SteelSeries periferija inspirisana Neon Rider CS:GO skinovima
SteelSeries periferija inspirisana Neon Rider CS:GO skinovima

 

QcK L Neon Rider Edition podloga za miša

 

Tu je i standardna QcK L podloga koja će možda biti i najinteresantnija većini korisnika jer je relativno pristupačna, a sa druge strane vrlo korektna podloga, sada i sa vrlo atraktivnim dizajnom. QcK L Neon Rider Edition podloga za miša je veličine 450 mm x 400 mm x 2 mm, ukrašen dobro poznatim Neon Rider skinom. QcK L Neon Rider koristi ekskluzivnu tkaninu za maksimalnu kontrolu i optimizovan je za nizak kao i ekstremno visok CPI ili pokret. QCK je izuzetno izdržljiv, lako periv i jednostavan za čišćenje. U prodaju takođe dolazi 12. maja na stranici SteelSeries za 19,99 USD.

 

QcK prizma XL Neon Rider Edition podloga za miša

 

Na kraju za one koji žele nešto veće i ekskluzivnije tu je QcK Prism XL podloga sa motivima CS:GO Neon Rider skina. Ne samo što će pokriti cjelokupan prostor ispod i tastature i miša. Ova podloga ima i RGB LED osvetljanje po celom obimu sa dvije zone iluminacije, tako da će se zaista idealno uklopiti u celu neonsku tematiku. Veličina ove podloge je 900 mm x 300 mm x 4 mm RGB. Međutim, cijena od 69,99 dolara za podlogu i nije preterano privlačna.

 

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.