Nova istraživanja koje je objavio portal „Floles“ pokazala su šta žene najviše zanima na internetu tokom izolacije koja je uslijedila zbog pandemije koronavirusa

 

Zbog mjera uvedenih u okviru borbe protiv epidemije koronavirusa boravak na internetu i uopšte na društvenim mrežama znatno se povećao. Izolacija i boravak u kući uticalo je da i žene češće, nego uobičajeno, pretražuju na internetu.

Zahvaljujući internetu, možemo svakodnevno da komuniciramo sa drugim osobama, a višak vremena nam dozvoljava da se posvetimo pretragama na internetu o temama koje nas zanimaju.

Ipak, kako su ženama uskraćene usluge frizera, kozmetičara i raznih tretmana za uljepšavanje, nova istraživanja koje je objavio portal „Floles“ pokazala su šta žene najviše zanima tokom izolacije koja je uslijedila tokom pandemije koronavirusa.

Najčešće pretrage na internetu vezane su za njegu kose, šminkanje ali i aktivnosti poznatih ličnosti.

Kada je riječ o kosi, najviše pretrage pripalo je temi koliko često treba prati kosu, načini kovrdžanja kose pomoću prese, savjeti za brži rast, ali i kako sami da se ošišamo, prenose „Nezavisne“.

Pojam šminkanja zabilježio je najveći rast i pretraživan je 135 hiljada puta u toku jednog mjeseca. Istraživanje je, takođe, pokazalo da žene najviše zanima kako da očiste četkice i kako da lice izgleda lijepo bez šminke.

Potom slijedi pretraga o njezi noktiju, a najviše interesovanja pripalo je temi „Kako da uklonim gel lak sa noktiju?“.

Pored toga, život poznatih nije zanemaren ni tokom izolacije. Žene se, naime, najviše interesuju za aktivnosti Kim Kardašijan, Kajli Džener i Arijane Grande.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.