Pored Just Cause 4 Epic Games besplatno možete preuzeti i igru Wheels of Aurelia

 

Epic Games nastavlja sa poklanjanjem atraktivnih igara iz AAA segmenta putem svoje platforme. Prije par nedelja smo u ponudi imali World War Z, a sada nakon par indie igara besplatno možete preuzeti eksplozivni Just Cause 4.

Ovaj naslov se pojavio krajem 2018. godine i sa sobom je donio još više destrukcije uz novu priču u kojoj je Riko Rodrigez protagonista. Just Cause 4 vam donosi dosta slobode u igranju, sa kreativnim opcijama za uništavanje protivnika tako da je idealna zabava za ove dane u samoizolacijim, požurite i besplatno ga preuzmite na veašem Epic Games Store-u.

Druga igra koju EGS dijeli besplatno je Wheels of Aurelia, imerzivna igra koja igrače smješta u Italiju sa kraja 70-ih godina prošlog vijeka. Igru krasi zanimljiv vizuelni stil, odlična muzika i priča koja bukvalno prenosi atmosferu države u kojoj se odvija.

Oba naslova možete preuzeti potpuno besplatno do 23. aprila, kada u ponudu stupaju nove besplatne igre. Procedura je prosta, na ovom linku možete pronaći igre i potrebno je samo proći kroz besplatni proces kupovine, nakon čega igre ostaju zauvek u vašem vlasništvu.

Do sutra besplatno možete preuzeti i Assassin’s Creed II na uPlay platformi.

Takođe, ako ste fan konzole i posjedujete PlayStation 4, Sony takođe poklanja dvije igre besplatno.

 

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.