Do 23. aprila Wargaming svim igračima World of Tanks nudi besplatno preuzimanje najnovijeg izdanja Master of Orion igre.

Master of Orion je svemirska, takozvana 4X strategija (EXplore, EXpand, EXploit and EXterminate) koja se pojavila još 1993. godine u izdanju tada jako poznate kuće MicroProse. Kako je Viktro Kišlji, osnivač Wargaminga, poznat po svojoj ljubavi prema strategijama na neki način je njegov lični projekat bio preuzimanje prava i izrada reboota ove franšize koji se pojavio 2016. godine.

Sada je Wargaming odlučio da igru Master of Orion do 23. aprila pokloni besplatno ali samo onima koji su igrači World of Tanks. Naime da biste na svom nalogu trajno dobili igru morate do ovog datuma odigrati bar jednu partiju u World of Tanks. S obzirom da ne postoje nikakva druga ograničenja to možete uraditi i kao potpuno novi korisnik ako na primjer više volite strategije od akcionih igara. Ako ste već postojeći korisnik dovoljno je samo odigrati jednu partiju i igra će se pojaviti u okviru Wargaming centre launchera, dakle ne dobijate ključ za neku drugu platformu.

Master of Orion u novoj izvedbi ima jako lijepu grafičku i zvučnu podlogu a interesantno je da jednom od likova glas pozajmljuje poznati glumac Mark Hamil, najpoznatiji naravno po ulozi Luka Skajvokera u Star Wars sagi.

(klanrur.rs)

https://www.youtube.com/watch?v=5XPF69SjMF4&feature=emb_title

 

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.