U novom procurelom izvještaju su ponovljene neke od specifikacija Galaxy A35 5G i takođe su predložene njegove cijene i varijante boja

 

Izvještaj Android Headlines-a, koji se poziva na saradnju sa tipsterom @OnLeaks, sugeriše da će Samsung Galaxy A35 5G vjerovatno biti predstavljen sredinom marta zajedno sa Galaxy A55 5G, podržavajući ranija curenja.

Neke od karakteristika oba telefona, uključujući navodni dizajn, opcije boja i očekivane specifikacije, već su procurili. Samsung još nije potvrdio bilo kakve detalje o nadolazećim telefonima.

Očekuje da će telefon imati 6,6-inčni full-HD+ Super AMOLED ekran sa brzinom osvježavanja od 120Hz. Vjerovatno će ga pokretati Exynos 1380 čipset uparen sa opcijama RAM-a od 6 GB i 8 GB, zajedno sa opcijama za skladištenje od 128 GB i 256 GB. U izvještaju se takođe navodi da se memorija može proširiti do 1TB putem microSD kartice. Isporučiće se sa korisničkim interfejsom zasnovanim na Androidu 14.

Trostruka zadnja kamera Samsung Galaxy A35 5G vjerovatno će dobiti primarni senzor od 50 megapiksela, senzor od 8 megapiksela sa ultraširokim sočivom i makro kamera od 5 megapiksela. Prednja kamera telefona će vjerovatno imati senzor od 13 megapiksela.

U izvještaju se dodaje da će Samsung vjerovatno staviti bateriju od 5.000 mAh u Galaxy A35 5G sa podrškom za brzo punjenje od 25 W. Takođe se navodi da telefon ima IP67 ocjenu za otpornost na prašinu i vodu. Očekuje se da će tijelo modela imati dimenzije 161,7 mm x 78 mm x 8,2 mm i težiti 209 g.

U izvještaju se dodaje da se očekuje da će opcija od 6 GB RAM-a za Galaxy A35 5G u Evropi koštati 389 evra, dok bi varijanta od 8 GB mogla biti navedena po 459 evra. Cijene mogu varirati za oko 20 evra u zavisnosti od zemlje.

Takođe se očekuje da će telefon biti dostupan u četiri boje – Awesome Ice Blue, Awesome Lemon, Awesome Lilac i Awesome Navy.