Ovo ažuriranje, koje je sada postalo međunarodno, dodatno da poboljšava funkcionalnost kamera na modelima Samsung Galaxy S20

 

Prije nekoliko dana, Samsung je izbacio softversko ažuriranje na Galaxy S20, S20 + i S20 Ultra jedinice prodane u Tajvanu i Hong Kongu. To je sa sobom donijelo i sigurnosnu nadogradnju za mjesec april, ali možda još važnije – novu gomilu poboljšanja funkcija fotoaparata.

Pročitajte još: Izgled i specifikacije za dolazeći Samsung Galaxy M11

Ovo ažuriranje sada je postalo međunarodno. U Koreju update je stigao dan nakon početnog azijskog predstavljanja, a sada je dostupan na još više mjesta. Potvrđeni izvještaji stigli su iz UAE, Rusije, Južne Afrike, Izraela i Nepala. To znači da je globalni potez u punom jeku, pa očekujte da će sve jedinice izvan Sjeverne Amerike i Kine dobiti ažuriranja u narednih nekoliko dana.

Imajte na umu da ovdje govorimo o 4G LTE varijantama telefona, iako bi njihova braća i sestre koji su u stanju potjerati 5G trebali biti sljedeći na popisu. Ažuriranje ima broj izrade G98xFXXU1ATCT, pri čemu se „x“ razlikuje prema verziji S20 modela koji imate.

I dalje uključuje dodatna, neimenovana poboljšanja performansi fotoaparata, kao i aprilske zakrpe za sigurnost. Ovo žuriranje za Samsung Galaxy S20 seriju je teško 293 MB, pa ako niste još dobili strpite se par dana.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.