Samsung ažurira starije flegšip modele One UI 2.5  kao što su Galaxy Z Flip, Galaxy S20 i Galaxy Note10. Sljedeći na redu za One UI 2.5 ažuriranje su Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 5G, Samsung Galaxy S10+, uz jedan veliki izuzetak – Samsung Galaxy S10 Lite.

Pročitajte još: Samsung napravio Galaxy S20 TE za američku vojsku

Ažuriranje je počelo pristizati na ograničeni broj jedinica, a ako je sve u redu, sve globalne jedinice dobiće ga u narednih jednu ili dvije nedjelje.

Ažuriranje na One UI 2.5 se naziva G973FXXU8DTH7 / G973FOXM8DTH7 / G973FXXU8DTH7 – podebljana cifra se razlikuje za različiti model S10. Veličina ovog ažuriranja je 963 MB.

Novi korisnički interfejs donosi mnoštvo poboljšanja na flegšip telefone, ali što je najvažnije, sada postoji podrška za Samsung Dex Wireless. Tu su i detaljne informacije o Wi-Fi mreži (kada je dostupna), Bitmoji naljepnice na AOD-u, podijeljena tastatura u pejzažu i poboljšana je funkcija Pro Video.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.