Još uvek nije jasno da li Samsung planira da pokrene Galaxy Watch Active 2 zajedno sa Note10 i Note10 + na svom događaju 7. avgusta, ili će možda kompanija to uraditi samo nekoliko dana prije toga.

Nova glasina ‘potvrđuje’ neke specifikacije i otkriva druge. Watch Active 2 dolazi u dvije veličine, 40mm i 44mm, prvi sa 1,2-inčnim ekranom, drugi sa 1,4-inčnim ekranom. Oba će biti Super AMOLED sa Gorilla Glass DX + na vrhu, a oba će imati rezoluciju od 360×360.

Manji model će težiti 31g, dok će veći biti od 36g. Kućište od aluminijuma ili nerđajućeg čelika (obe opcije će biti prisutne) navodno je napravljeno da bi se pridržavalo MIL-STD 810G standarda trajnosti.

Izvori kompanije SamMobile tvrde da će Galaxy Watch Active 2 implementirati „Touch Bezel“ koji omogućava da se prstom pređe po strani kako bi se moglo kretati kroz kružni interfejs.

Mogli smo da vidimo da je to problem u nekim slučajevima, ali bi to moglo da prevaziđe potrebu sa zatamnjivanjem ekrana svaki put kada želite da provjerite vrijeme ili pročitate tekstualnu poruku.

Ovo bi takođe moglo biti korisno ako ste skloni da se udaljavate od telefona. Active 2 je navodno prvi Samsungov Bluetooth 5.0 sat, koji obećava do četiri puta veći opseg, podršku za dva audio cilja i manju potrošnju energije.

Možete pouzdano primati obavještenja u teretani dok vaš telefon ostaje bezbjedan u ormariću za presvlačenje.

Watch Active 2 će koristiti isti Samsung Exynos 9110 SoC kao i njegov prethodnik, sa 768 MB RAM-a na modelu koji koristi samo Bluetooth i 1.5GB na nosivim LTE uređajima. Oba će dobiti 4GB interne memorije.

Za 40mm sat je rečeno da ima bateriju od 247 mAh, dok će dodatna soba u modelu od 44 mm biti korišćena za postavljanje ćelije od 340 mAh.

Uz ovaj pametni sat zaboravićete da on uopšte ima bateriju

Moći ćete da dobijete aluminijumski sat Active 2 u crnoj, srebrnoj i Pink Gold boji, dok će inačice boja od nerđajućeg čelika biti crne, srebrne i zlatne. Sve boje će biti dostupne za obe veličine. LTE sat će biti ponuđen samo od nehrđajućeg čelika.

(IT mixer/GSMArena)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.