The Valiant će se odvijati na teritoriji Evrope i Bliskog istoka za vrijeme 13. vijeka, odnosno krstaških ratova

 

Izdavačka kuća THQ Nordic upravo je najavila novu stratešku igru zvanu The Valiant. Ova strateška igra je timski RTS u kojemu ćemo voditi grupu likova u borbi protiv pohlepnog viteza Ulricha von Grevela.

Ulrich se u 13. stoljeću dokopao jednog komada artefakta s nevjerojatnom moći i u potrazi je za ostalim komadima koji će mu dati božanske karakteristike. Njegov bivši ratni kolega Theoderich von Akenburg nastojaće da pronađe komade artefakta prije njega, uz pomoć plaćenice Grimhild Eidottr te viteza Reinharda von Kemptena.

The Valiant će imati single-player kampanju s 15 misija. Na kontrolu će nam dati klasične jedinice (konjicu, pješadiju, itd.), ali i pet herojskih jedinica. Tim herojskim jedinicama moći ćemo da određujemo bonuse kroz pasivne i aktivne vještine samih heroja koji će ih predvoditi.

Osim single-player kampanje, The Valiant će podržavati kooperativno igranje za do troje igrača u horde modu zvanom Last Man Standing. Kompetitivni mod igranja biće 1v1 ili 2v2 formata, s opcijom ranked mečeva.

The Valiant je najavljen za PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series konzole. Datum izlaska nije otkriven.

(HCL)

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.