Svijet ljepote ubrzo će postati ružan. Salma Hayek, Rose Burne i Tiffany Haddish su se pobrinule da bude i urnebesan u novoj komediji „K’o šef“

 

Preduhovite i šarmantne Salma Hayek, Rose Burne i Tiffani Haddish natjeraće publiku na smijeh do suza u novoj komediji „K’o šef“ (Like a Boss), koja u kina BiH stiže u četvrtak 27. februara!

Ako imate najbolju drugaricu cijeli svoj život, imate san i ambicije i imate nekog ko želi da vam šefuje, ovo je film koji nikako ne smijete propustiti!

Duhovit, smiješan i zabavan, „K’o šef“ oduševit će sve ljubitelje prave komedije i sirove zabave! Moda, kozmetika i bezobrazno dobri fazoni nasmijaće vas, zabaviti ali i na duhovit način da podsjete na prave vrijednosti u životu!

Najbolje prijateljice Mia i Mel uživaju u životu, vodeći svoju kozmetičku kompaniju, koju su stvorile od nule. Nažalost, zapadaju u finansijske probleme, kada dobijaju više nego primamljivu ponudu od neprikosnovenog maga kozmetičke industrije, Clair Lune.

Ta ponuda dovesće u pitanje prijateljstvo koje između Mie i Mel traje godinama. Posao u kome se sve vrti oko ljepote, izgleda da postaje ružan.

Trailer filma možete pogledati u videu:

(Una film)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.