Ubisoft će u julu da održi Ubisoft Forward, live stream događaj s prezentacijama igara koje je trebalo da se pokažu na odgođenom E3 sajmu

 

Ubisoft je najavio svoj online događaj pod nazivom Ubisoft Forward koji će se održati u petak 12. jula 2020. godine.

Kako se približava termin odgođenog E3 sajma koji je trebalo da se održi od 9. do 11. juna u Los Angelesu, izdavači polako pripremaju svoje live stream prezentacije naslova koji su bili planirani za najveći svjetski sajam gejminga.

Ovo će biti prva Ubisoftova digitalna konferencija na kojoj će gejmerima pružiti uvid u svoje nove naslove.

Dvanaestog jula, Ubisoft Forward će prikazati kompletno digitalizovano predstavljanje. Ono će da bude sa ekskluzivnim vijestima o igrama, otkrićima i predstavljanjima i još toliko toga.

Ubisoft nije prijavio ni jednu igru na listu za event kao dio inicijalne najave, ali imaju već nekoliko najavljenih igara.

Među njima će u centru pažnje biti igra Assassin’s Creed Valhalla, koja će stići na Xbox Series X, Xbox One, PS5, PS4, Stadia i PC platforme krajem godine.

Pored toga možemo da očekujemo i prezentacije naslova Watch Dogs: Legion, Gods & Monsters, Roller Champions i Rainbow Six Quarantine.

Međutim, većinu zanima da li će biti prikazani neki novi projekti kao iznenađenje događaja, a o kojima se zasad uglavnom ćuti.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.