Jedna od nedavnih opcija koje je YouTube uveo u posljednje vrijeme su poglavlja. Time se omogućuje da kreatori svoje videozapise podijele u različita poglavlja radi lakše navigacije. Sada se čini da će YouTube iskoristiti poglavlja te će ih koristiti u rezultatima pretrage za izvođenje tačnijih videozapisa.

To znači da će YouTube, ako tražite nešto određeno, umjesto da vam prikazuje cijeli video u kojem neki dijelovi možda nisu relevantni, sada početi prikazivati ​​relevantna poglavlja. Ovo je super i trebalo bi korisnicima uštedieti nekoliko dodatnih koraka kada je u pitanju traženje videozapisa koji žele.

Druge promjene koje će YouTube iznijeti na sto uključuju preglede rezultata pretraživanja na mobilnim uređajima, tako da možete vidjeti kratki isječak prije nego što kliknete na videozapis. Takođe se očekuje da će se YouTube proširiti na druge jezike u svojim rezultatima pretraživanja, gdje će, ako ne mogu pronaći ono što tražite na vašem glavnom jeziku, pokušati pretražiti sadržaj na drugim jezicima i prikazivati ​​automatski prevedene naslove, naslove, i opise.

Prema YouTube-u, to će se prvenstveno prvenstveno odnositi na videozapise na engleskom jeziku, a trenutno se opcija testira u Indiji i Indoneziji, ali postoje planovi za razmatranje proširenja na više lokacija na temelju povratnih informacija korisnika.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.