YouTube je ukinuo popularni kanal za slušanje muzike. Time je napravljen najduži video-klip u istoriji

 

Većina ljudi zna za popularni LoFi hip-hop kanal ChilledCow kao stalni live streaming u kom se vidi anime devojka koja radi domaći zadatak. Za vikend je ovaj nalog YouTube ukinuo greškom, Stream se završio, a kao rezultat toga, ChilledCow je dobio od najduži video-klip u istoriji.

Njihov klip trajao je više od 13.000 sati i imao 218 miliona pregleda.

Samo dan nakon što je Dimitri, vlasnik ChilledCow kanala dobio obavještenje da njegov kanal krši uslove i da je suspendovan, YouTube je skinuo zabranu.

Dimitri je započeo novi live stream, a originalni live stream se pojavio kao video koji se ne može reprodukovati. Klikom na njega pojavljuje se poruka koja kaže da „prenos uživo nije dostupan“.

„Moj nalog je vraćen, hvala vam od srca na ogromnoj podršci. Zahvalan sam što imam takvu nevjerovatnu zajednicu“ napisao je Dimitri 23. februara na zvaničnom Tviter nalogu kanala ChilledCow, piše The Verge.

Youtube je, sa druge strane, priznao da je u pitanju njihova greška.

Kanal je vraćen, stream je tu, jedina razlika je u tome što piše da je reprodukcija krenula 22. februara ove godine.

(The Verge)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.