Jedan od najlakših načina za kupovinu bitkoina je korišćenje mobilne aplikacije Strike

 

Zahvaljujući korišćenju Lightning mreže, kupovina bitkoina u aplikaciji Strike ima mnogo nižu cenu transakcije.

Strike se izdvaja iz gomile jer koristi Lightning Netvork. Bitkoin transakcije koje se sprovode na Lightning Netvork-u su izuzetno jeftine u poređenju sa drugim berzama, kao što su Coinbase ili Gemini. Imajte na umu da kada koristite Strike samo Bitkoine možete da kupujete i prodajete. Druge berze imaju hiljade kriptovaluta na svojoj listi.

Strike takođe ima dodatne funkcije u aplikaciji koje omogućavaju korisnicima ne samo da kupuju Bitkoin, već i mogućnost slanja novca drugim korisnicima. Pored toga, korisnici mogu da podese ponavljajuće kupovine po prosječnoj cijeni u dolarima, pa čak i da podese sopstveni nalog za pretvaranje dijela svoje plate u Bitkoin.

 

Kako da podesite Strike aplikaciju?

 

Prvo idite u App Store (za iPhone) ili Google Play Store (za Android) da biste preuzeli aplikaciju Strike. Nakon preuzimanja, otvorite aplikaciju i izaberite „Kreiraj nalog“. Kada počnete da kreirate svoj nalog, biće vam postavljen niz pitanja da biste potvrdili svoj identitet. Budite spremni da verifikujete kodove poslate na vašu adresu e-pošte i telefon.

  • Prvo ide mejl
  • Zatim ćete izabrati korisničko ime. Ne brinite, to uvijek možete promijeniti.
  • Vaš broj telefona će sada biti potreban. Potvrdite kod koji ste primili.
  • Na kraju, Strike želi da zna u kojoj se zemlji nalazite i dodatne lične podatke. Pripremite svoju vozačku dozvolu, jer Strike ne dozvoljava osobama mlađim od 18 godina da otvore nalog.

Kada su svi vaši lični podaci podešeni, možete povezati svoj bankovni račun. Uvjerite se da imate pri ruci svoj broj za usmjeravanje i broj računa.

Strike koristi „Plaid“ za jednostavno i brzo povezivanje bankovnih računa. Kada vaš bankovni račun bude verifikovan, sada ćete moći da finansirate svoj Strike račun da biste kupili Bitkoina. Da biste kupili Bitkoin, moraćete da dodate novac u Strike. Da biste to uradili, kliknite na karticu profila u donjem desnom uglu.

Poslije toga izaberite „Depozit“ i navedite iznos koji želite da koristite za kupovinu bitkoina. Potvrdite iznos i idite na Bitkoin karticu. Pritisnite dugme „Kupi“. Sada možete da unesete isti iznos koji ste upravo platili.

Ovo je sve. Upravo ste kupili Bitkoin pomoću aplikacije Strike. Možete čak i da šaljete i primate Bitkoin od drugih korisnika klikom na ikonu „Paper Airplane“, koja se nalazi u gornjem desnom uglu. Pojaviće se skener QR koda da bi se olakšale transakcije.

Mobilna aplikacija Strike je jedan od načina da se olakša kupovina i opšta trgovina jedne od najrasprostranjenijih i najpoznatijih kriptovaluta koje danas postoje u svijetu, Bitkoin. Iako ova aplikacija nije jedina koja se može koristiti u ove svrhe, svakako je jedna od najpogodnijih i najlakših za korišćenje, što je svrstava u sam vrh i zbog čega  je i preporučujemo.

(PC Chip)

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.