Zero 2 Bluetooth Gamepad kontroler možete bukvalno ponijeti u džepu

 

Kada je riječ o igrama, zavisno od toga koliko ste ozbiljan gejmer, postoje neki igrači koji više vole da koriste gamepad kontroler čak i kada igraju na svojim pametnim telefonima. To ima smisla, jer postoje neke igre koje jednostavno imaju koristi od igranja pomoću fizičkih kontrolera, poput trkačkih ili borbenih igara, gdje su nijanse od fizičkog kontrolera mnogo bolje od virtualnih kontrola.

Međutim, nije uvijek praktično ponijeti igrački kontroler kamo god krenete, osim ako nemate torbu sa sobom, ali dobra je vijest da se 8BitDo nada da će taj problem riješiti svojim Zero 2 Bluetooth Gamepad kontrolerom. Kao što vidite sa fotografije, ovo je kontroler za igranje igara je dovoljno malen da stane na privjesak za ključeve, što znači da ovo možete lako spremiti u džep i spremni ste za put.

Pogledajte još: Honor na Gamescom 2019. predstavio novu gaming strategiju

Činjenica da je u pitanju Bluetooth znači da ga možete upariti sa svojim pametnim telefonom ili tabletom. Također će se može se iskoristiti i za igre na računarima poput PC-a i Mac-a. Možete igrati čak i dok ste u pokretu jer nema kabla koji vas sputava u tome. Najvjerovatnije će biti kompatibilan i sa Nintendo Switch-om, pa ako vam treba treći kontroler, ovaj može da ukoči u pomoć.

Razmišljate o nabavci nove konzole? Pogledajte ovaj članak ukoliko ste propustili: Ne zaostajte za drugim igračima – kupite novu konzolu

Zero 2 Bluetooth Gamepad je trenutno dostupan za prednarudžbe na Amazonu, gdje je cijena 20 dolara. Imajte na umu da na svom web mjestu navodi podršku za PC, Switch macOS i Android, tako da nismo sigurni postoji li podrška za iOS uređaje.

(Ubergizmo)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.