Američka kompanija Garmin, najpoznatija je po svojim pametnim satovima koje koriste profesionalni sportisti, ali i vojska predstavila je Tactix Delta pametni sat koji dolazi sa velikim ekranom dijagonale 1.4 inča

 

Kompanija Garmin službeno je predstavila najnoviji Tactix Delta pametni sat. Ovaj pametni sat je najnoviji iz linije velikih pametnih satova i rađen je prema vojnim standardima.

Garmin Tactix Delta dolazi sa prilično velikim ekranom dijagonale 1.4 inča, vrlo sličan ekranu koji je korišćen kod Fenix 6 pametnog sata lansiranog prošle godine.

Takođe dolazi sa karakteristikom upravljanja napajanjem koja predviđa trajanje baterije na temelju postavki koje uključujete ili isključujete.

Još jedna zanimljiva karakteristika sa kojom dolazi je novi način prikrivanja koji u potpunosti onemogućuje skladište i dijeljenje podataka iz samog pametnog sata. Ovaj pametni sat ima i tipku koja služi za brisanje svih podataka koje je sat prikupio.

Garmin Tactix Delta pametni sat isto tako nudi i niz „taktičkih karakteristika“ koje takođe imaju i prethodni Tactix pameti satovi.

Dolazi sa karakteristikom „Jumpmaster“ – način rada koji je osmišljen kako bi pomogao da se padobran usmjeri prema cilj. Takođe dolazi i sa dvostrukim GPS-om što znači da može prikazati dva skupa koordinata na jednom displeju.

Pročitajte još: Honor Watch Magic 2 pametni sat – prve fotke

Ali, osim ovih „specijalnih karakteristika“ ovaj pametni sat dolazi i sa nekim uobičajenim specifikacijama.

Neke od njih su mogućnost skladištenja i do 2.000 pjesama, podrška za Garmin Pay. Može i da prima obaviještenja od pametnog telefona sa kojim je spojen.

Iz kompanije tvrde da baterija ovog pametnog sata može izdržati 21 dan kada je uređaj na normalnom načinu rada ili 80 dana ako radi na način rada za čuvanje baterije.

Garmin Tactix Delta dolazi po prilično visokoj cijeni koja nije za svačiji džep, a iznosi oko 899,99 američkih dolara.

(Racunalo)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.