Honor se priprema za pokretanje svog sljedećeg pametnog sata

 

Honor Watch Magic 2 pametni sat predviđen je za puštanje u prodaju 26. novembra, zajedno sa Honor V30 i V30 Pro pametnim telefonima.

Približili smo se na sedmicu dana od službene najave, ali sada su se na internetu pojavile prve fotografije ovog pametnog sata. Prikazano je šta možemo očekivati ​​u pogledu dizajna i to se može vidjeti iz svakog ugla.

 

Honor Watch Magic 2

 

Na prvi pogled ne mislimo da je došlo do velikih promjena od njegovog prethodnika. Okvir izgleda tanji i manje se podiže s ekrana sata. Ovo ukazuje na odstupanje od „klasičnog“ izgleda ručnog sata, što mnogi pametni satovi oponašaju.

Pročitajte još: Da li upotreba pametnog sata za nadzor djeteta narušava njegovu slobodu?

Honor Watch Magic 2 također izgleda više monohromatski nego prije, s potpuno crnim uređajem (sa malim crvenim detaljem da dugmetu sa strane, kao u originalnom Watch Magic-u) i bijelim tekstom po ivici sata umjesto rozkastog kao prije.

Watch Magic 2 izgleda više monohromatski od prethodnika
Watch Magic 2 izgleda više monohromatski od prethodnika

Remen je takođe kožan poput Watch Magic-a, ali opet je jednobojan crne boje, za razliku od starijeg uređaja koji je imao smeđi kožni remen sa bijelim pamučnim koncima.

Kožni remen takođe crne boje
Kožni remen takođe crne boje

 

Procesor će biti najvjerovatnije Huawei Kirin A1

 

Treba imati na umu da, za sada, specifikacije smartwatch-a još nisu poznate. Ipak, očekujemo da će na tržište stići s Huawei Kirin A1 procesorom.

Očekuje se sat sa prilično trezvenim i klasičnim dizajnom, ali bez zanemarivanja potreba koje imaju mnogi korisnici. Prezentacija će biti napravljena u Kini, ali očekuje se da će Watch Magic 2 pametni sat doći i na globalno tržište.

 

Huawei Watch Magic 2 smartwatch

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.