Fitbit ima više od 28 milijuna aktivnih korisnika širom svijeta, a sve što rade proizlazi iz posvećenosti zdravlju i dobrobiti.

Fitbit je sklopio konačni ugovor s Googleom i započeta je saradnja u segmentu zdravstvenih i wellness putovanja, saopštili su su iz kompanije.

Cilj je da s Googleovim resursima i globalnom platformom uspiju omogućiti milionima drugih korisnika širom svijeta još više sjajnih proizvoda i usluga zdravstvenih i wellness putovanja.

Pročitajte još: Microsoft pobijedio Amazon u trci za Pentagonov ugovor vrijedan 10 milijardi dolara

Radi se o širokom rasponu uređaja, softvera i usluga, a podržavaće se operativni sistemi Android i iOS.

Zalažu se za čvrstu zaštitu podataka o privatnosti i bezbjednosti, pa navode da nikada ne žele da prodaju lične podatke.

Očekuje se da će se transakcija zatvoriti 2020., pod uobičajenim uslovima zatvaranja, uključujući odobrenje Fitbitovih dioničara i regulatorna odobrenja.

Fitbit ima više od 28 miliona aktivnih korisnika širom svijeta, a sve što rade proizlazi iz posvećenosti zdravlju i dobrobiti.

(Večernji list)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.