Vaši „Fallout 76“ itemi nisu sigurni na javnim serverima, postoji mogućnost da ih počiste hakeri

 

Ako igrate Fallout 76, možda biste trebali neko vrijeme izbjeći javne servere. Prema više postova na forumima za igre na Redditu – a potvrdio ih je izdavač Bethesda – hakeri su napali javne servere „Fallout 76“ i obrisali zalihe više od nekoliko igrača. Post jednog od člana foruma upozorava da „Vaše oružje i oklop, kao i bilo koji drugi inventar nisu sigurni“. Također se čini da Bethesda ne može vratiti izgubljene predmete, tako da ako ih nema, otišli su zauvijek.

Pročitajte još u rubrici igre: Need for Speed: Heat polako vraća stari sjaj ovoj kultnoj trkačkoj igri

Naravno, nikad nije dobro vrijeme za ovakav hack, ali udarac u vrijeme prazničnog perioda je vjerojatno najgori. Bethesda kaže da se aktivno radi na rješenju i također gleda na načine na koje može nadoknaditi pogođene igrače. Budući da je hack samo pogodio PC, planira isključivanje PC verzije igre radi puštanja patch-a, no hoće li se stvari složiti dok traju ovi praznici, ostaje za vidjeti.

Pogledajte još: Nuclear War Simulator – više od igre!

(Engadget)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.