​Svaki gejmer želi da ima vrhunsku opremu. Naravno, može da se konfiguriše najbolji računar ili da se nabavi konzola i ukrasi sobu za vrhunski doživljaj koji želite. Međutim, kada je namještaj u pitanju Bauhutte ima rješenje – krevet za gejmere.

Ovo što vidite na fotografiji vjerovatno je najunikatnije rješenje i udoban krevet za sve potrebe gejmera. Na fotografiji zapravo nije jedan komad namještaja, već kombinacija nekoliko dodataka koje je japanska kompanija, koja se bavi izradom specijalizovanog nameštaja za gejmere, spojila. Nude stolove, kofere za ljubitelje prerušavanja u likove iz filmova, knjiga ili video igara (cosplay) i mnoge druge stvari.

Naravno, za postavljanje ovakvog kreveta biće potrebno vrijeme da se pojedinačno naruče svi mogući dodaci namješta. Međutim, kada se sve nabavi, trebalo bi da izgleda nešto slično ovome, a vjerujemo da bi svaki gejmer imao osjećaj vrhunske udobnosti tokom igranja.

Krevet za gejmere
Krevet za gejmere

Limenka je ovako na dohvat ruke kao i gotovo sve vrste dodataka za igranje. Na slici je prikazan koncept, ali svako ga učiniti boljim i udobnijim koristeći sopstvene ideje za kombinaciju gejming kreveta i radne površine.

Cijena kompletnog seta namještaja koji vidite na slici izađe oko 1048 američkih dolara (grickalice i piće nisu uračunate u cijenu).

 

(Ubergizmo)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.