U prostorijama dvorane Borik potpisan je prvi zlatni sponzorski ugovor između KK Borac Banjaluka i kompanije MMSCODE.

Ugovor su potpisali direktor KK Borac Banjaluka Tibor Florjan i direktor kompanije MMS CODE Slavko Bojić, dok su potpisivanju ugovora prisustvovali cjelokupan menadžment ove kompanije i košarkaškog kluba Borac.

MMSCODE je uspješna kompanija koja je osnovana 2013. godine i usmjerena je ka razvoju inovativnih softverskih rješenja.

Njihovi stručnjaci, na čelu sa direktorom Slavkom Bojićem, imaju bogato iskustvo u prokektovanju i realizaciji informacionih sistema u oblastima zdravstva, energetike, bezbijednosti, IT industrije, te oblasti javne uprave i administracije.

MMSCODE postao prvi zlatni sponzor KK Borac Banjaluka
MMSCODE postao prvi zlatni sponzor KK Borac Banjaluka

“Zaista ogromnu zahvalnost za povjerenje koje nam je ukazano dugujemo ovako renomiranoj kompaniji, trudićemo se u budućnosti da prezentujemo u javnosti i klub i kompaniju na najbolji mogući način. Košarkaški klub Borac Banjaluka iz dana u dan jača na svim poljima i nadamo se da će u narednom periodu da postane konkurentan i ozbiljan sportski kolektiv na višim takmičarskim nivoima”, navedeno je na Facebook stranici KK Borac.

Zvanična web adresa ove kompanije je www.mmmscode.com

Zvanični Facebook profil: https://www.facebook.com/mmscode.doo/

Dok je zvanični instagram nalog: https://www.instagram.com/mmscode/

(NN / PR)

MMSCODE i KK Borac Banjaluka

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.