Mogućnost da preduzetnici iz Republike Srpske izlože svoje proizvode, da se sretnu, razmijene iskustva i ostvare saradnju, ali i da dobiju svoje besplatne veb stranice – sve to nudi Festival domaćih proizvoda koji se danas održava u Banjaluci

 

U organizaciji Udruženja mladih ekonomista (UMEK), u saradnji sa kompanijom Prointer ITSS koja posluje u okviru Infinity International Group, preduzetnici iz Srpske koji su već registrovani na platformi „eDomaće“, imaće priliku da učešćem u svojevrsnoj lutriji budu izabrani za izradu besplatne veb stranice.

„Svi izlagači koji to budu željeli na licu mjesta će moći da popune formular i tako „konkurišu“ za svoju veb stranicu, a izvućićemo tri dobitnika. To je, ujedno, i nastavak naše prošlogodišnje akcije „Mikro znači više“, kojom smo pomogli 54 preduzetnika u Srpskoj“, objašnjavaju u Prointeru.

Akcija koja je u jeku pandemije bila veliki podstrek za male preduzetnike i mnogima od njih pomogla da prebrode period zatvaranja, nastavljena je i izradom platforme „eDomaće“ na koju su privrednici registrovani u Srpskoj mogli besplatno da se prijave i na taj način ostvare saradnju sa partnerima i klijentima.

Iz UMEK-a napominju da je na plaformi za svega nekoliko mjeseci registrovan veliki broj privrednika, od kojih će njih osamdesetak danas od 15 časova izlagati svoje proizvode na ostrvu „Stara Ada“ u Banjaluci.

Za još bolju saradnju, pobrinula se Infinity grupacija koja je osmislila i „B2B kutak“ u okviru festivala. U njemu će izlagači moći da se sretnu, porazgovaraju i eventualno dogovore neke nove poslove.

(Prointer ITSS)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.