U susret premijeri gejmpleja za Call of Duty: Modern Warfare, zakazanoj za 1. avgust, Activision i Infinity Ward su počeli da „tizuju“ sitne detalje u vezi sa igrom. Na zvaničnom Twitter kanalu igre nedavno je objavljen kratki „tizer“ video u kome je prikazana tzv. gunsmithing mehanika, zadužena za kastomizaciju oružja.

Mehanika je podijeljena na devet kategorija koje direktno utiču na performanse glavnog i sekundarnog oružja u igri, a igrači na oružje mogu da stave elemente iz maksimalno pet kategorija.

Kategorije se razlikuju u odnosu na tip oružja, pa će tako igrači na puškama moći da prilagođavaju lasere, optiku, jačinu trzaja, kapacitet magazina i druge performanse.

Mehanika u Call of Duty: Modern Warfare deluje dosta zanimljivo, prije svega zbog toga što igrači moraju dobro da razmisle šta da poboljšaju, a šta da izostave prije ulaska u virtuelno bojište. Ono što se za sada ne pominje, a vjerovatno interesuje većinu igrača, jesu mikrotransakcije, odnosno da li će one, i u kolikoj mjeri biti uključene u „gunsmithing“.

https://twitter.com/CallofDuty/status/1153349005319032832

Takođe, InfinityWard je prije nekoliko dana objavio petominutni gejmplej video igre u 4k rezoluciji, koji prikazuje nekoliko manjih mapa za blisku borbu, na kojima se može videti kako izgleda „napucavanje“ raznolikim oružjem.

(B92 / Play.co.rs)

Pogledajte video i uživajte u vizuelnoj prezentaciji igre.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.