Samsung Galaxy Z Flip, koji bi trebao biti predstavljen 14. februara, prodavaće se u četiri različite boje – crnoj, zlatnoj, ljubičastoj i srebrnoj. Čuli smo i prije o nekim od ovih opcija, a današnji izvještaj to i potvrđuje.

Pročitajte još:

Priča se da će ovaj pametni telefon na preklop koštati 1.400 dolara, a pokretaće ga Snapdragon 855+ SoC. Imaće i 6,7-inčni dinamični AMOLED displej na preklop u razmjeri 22:9 sa FHD+ (2636 x 1080) rezolucijom. Napajaće ga 3.300 mAh baterija s podrškom za brzo punjenje od 15 W.

Samsung Galaxy Z Flip (Foto: LetsgoDigital)
Samsung Galaxy Z Flip (Foto: LetsgoDigital.org)

Što se optike tiče, Galaxy Z Flip imat će dvije zadnje kamere od 12MP (širokog i ultraširokog ugla) i 10MP selfie kameru naprijed. Pametni telefon pokreće One UI 2.1 „out of box“ i imaće sasvim dovoljnih 8GB RAM-a i 256 GB interne memorije.

U pogledu portova, postoji samo jedan USB-C priključak za punjenje i audio. Ne postoji proširivi utor za microSD karticu i 3,5 mm priključak za slušalice. Takođe nedostaje podrška za 5G. Samsung Galaxy Z Flip podržavaće samo LTE mreže.

Samsung Galaxy Z Flip (Foto: LetsgoDigital)
Foto: LetsgoDigital.org
Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.