Očekuje se da će sklopivi vivo X Fold 3 serija biti predstavljena kasnije ovog mjeseca i sada imamo detaljne specifikacije sa postera zvaničnog izgleda

 

Korisnik Weibo-a objavio je navodne promotivne postere očekivanih vivo X Fold 3 i X Fold 3 Pro. Za telefone se tvrdi da su lagani i tanki, a jedan od postera takođe upoređuje težinu navodnih sklopivih telefona sa iPhone 15 Pro ili iPhone 15 Pro Max, što sugeriše da će sklopivi biti lakši od najnovijih Apple telefona.

Posteri takođe sugerišu da će vivo X Fold 3 serija telefona stići sa IPX8 ocjenom za otpornost na prskanje. Očekuje se da će osnovni model da pokreće Snapdragon 8 Gen 2 čipset, dok će Pro model vjerovatno da dobije Snapdragon 8 Gen 3 čipset.

Telefoni će se vjerovatno isporučivati ​​i sa Vivo-ovim V3 čipovima za obradu slike i OriginOS 4 baziranim na Androidu 14.

vivo x fold 3 serija

X Fold 3 serija će imati glavne ekrane Samsung E7 AMOLED od 8,03 inča sa 2K rezolucijom, maksimalnom osvetljenošću od 3000 nita i dvostrukim ultrazvučnim skenerima otiska prsta – jedan na unutrašnjem ekranu i drugi na 6,53-inčnom poklopcu.

X Fold 3 i 3 Pro će ponuditi impresivne kamere sa glavnim snimačem od 50MP, ultraširokim sočivom od 50MP i periskopskim modulom od 64MP, a svi se mogu pohvaliti OIS-om.

vivo X Fold 3 serije

Baterija bi trebalo da ima kapacitet od 5.500 mAh sa 120W žičnim i 50W bežičnim punjenjem.

Prema glasinama, cijena X Fold 3 je 1.113 dolara, dok bi X Fold 3 Pro mogao početi od 1.391 američkih dolara.

(IT mixer)