Samsung web stranica u Njemačkoja objavila je novu stranicu za podršku za broj modela Galaxy Tab S7 – istu onu koja je primijećena na Geekbenchu ​​prošlog mjeseca: SM-T976B. Stranica nije otkrila mnogo o Tab S7, ali je nehotice potvrdila postojanje novog tableta. Stranica podrške uklonjena je od početnog izvještavanja.

Stranica Samsung Galaxy Tab S7+ 5G koja se nakratko pojavila, brzo je uklonjena
Stranica Samsung Galaxy Tab S7+ 5G koja se nakratko pojavila, brzo je uklonjena

Galaxy Tab S7 + 5G pokretaće se Snapdragon 865 čipsetom (kako je otkrio popis Geekbench), tako da očekujemo da će tablet stići s podrškom za 5G mreže. Velika baterija od 9.800 do 10.000 mAh napajaće 12,4-inčni ekran tableta (11-inčni ekran i 7,760 mAh baterija u S7 osnovnoj verziji), a oba će imati predviđenu brzinu osvježavanja od 120Hz.

Pročitajte još:

Samsung se sprema da najavi svoju sljedeću hrpu vodećih (flagship) hardverskih uređaja. Kompanija će održati livestream događaj u avgustu na kojem će predstaviti novu Galaxy Note 20 seriju, novi Galaxy Z Flip 5G i dugo očekivani Galaxy Fold 2.

 

(androidu.ro)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.