Sa krajem 2019. godine postali smo malo nostalgični. Nostalgiju možemo da okrivimo za to što je za gedžet godine izabran Nintendo Switch Lite koji se pojavio u septembru i podsjetio nas na neka davna vremena kada smo igrice igrali „u hodu“ na prenosivim uređajima.

Pročitajte još:

Dok sve veću pažnju korisnika u svijetu preuzimaju pametni telefoni, veoma je korisno imati uz sebe uređaj koji je napravljen samo da bi se na njemu igrale igrice.

Pojavio se u mnogo različitih boja i za razliku od svog prethodnika Nintendo Switch-a nije vezan za televizor već je mobilan i možete ga koristiti bilo gde, piše „CNN“.

Nova Lite verzija je manja, lagana i jeftinija. Cijena mu je oko 200 američkih dolara i možete igrati na njemu skoro sve igrice kao na starijoj verziji.

Switch je najbolje prodavan u 2019. godini i jedina je platforma koja pokazuje porast iz godine u godinu. Samo u toku nedelje kada se slavi Dan zahvalnosti prodato je oko 830.000 komada Nintendo Switch i Switch Lite u SAD. Bila je to nedjelja najveće prodaje u istoriji Nintedno Switch-a koji je lansiran 2017. godine.

(B92)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.