Bliži se peto izdanje najveće multivendorske konferencije u Bosni i Hercegovini, koja će se održati od 14. do 18. oktobra 2019. godine u LANACO Tehnološkom centru u Banjaluci.

Transform tomorrow je slogan ovogodišnje Tech Hosted by LANACO konferencije koja okuplja ljude i kompanije koji redefinišu globalnu tehnološku industriju.

U periodu od pet dana, učesnici konferencije će moći saznati više o savremenim IT trendovima i najboljim poslovnim strategijama koje pomažu organizacijama da ubrzaju i osnaže svoj put digitalnog poslovanja.

Podršku konferenciji pružile su kompanije Microsoft i Cisco, kao premijum sponzori, te značajne globalne kompanije Hewlett Packard, Kaspersky, Lenovo, Dell Emc IBM, Veeam, Oracle, Fortinet, Utimaco i Sophos.

Pročitajte još: Američka vojska će koristiti projektile s vještačkom inteligencijom

Banjaluka će i ove godine biti domaćin događaja koji predstavlja jedinstveni spoj stručnjaka iz IT svijeta i njihovih saradnika.

Ovo je jedinstvena prilika da učesnici uživo razmjene iskustva, mišljenja, ideje i poslovne nedoumice i dileme u okviru panel diskusija, okruglih stolova i prezentacija.

Brojni govornici i panelisti ovogodišnje konferencije, koji su istaknuti stručnjaci i rade na rukovodećim pozicijama u kompanijama u privatnom i javnom sektoru, govoriće o aktuelnim poslovno-tehnološkim rješenjima koja prate globalne IT trendove kao što su: vještačka inteligencija, Internet of Things, digitalna transformacija, Cloud, Data centri, poboljšanje sigurnosti infrastrukture i radnog okruženja, napredna analitika i poslovna inteligencija.

Konferencija Tech Hosted by LANACO prošle godine okupila je preko 400 učesnika iz zemlje i regiona zainteresovanih za poboljšanje svog poslovanja, koji su imali priliku da poslušaju najnovija tehnološka dostignuća 20 domaćih, regionalnih i globalnih kompanija kroz 36 predavanja i 54 predavača.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.